Jassenland, vijf jaar!

Op 1 februari kon bij ons de vlag uit. Ons familiebedrijf Jassenland.nl bestond op deze datum precies vijf jaar. In deze vijf jaar is er veel gebeurd. Ons bedrijf is uitgegroeid tot hét verkooppunt van Kjelvik en hebben vele merken kunnen toevoegen aan onze collectie. Daarnaast hebben we vele beurzen in binnen- en buitenland bezocht en fantastische mensen mogen ontmoeten.

Daarnaast hebben we op 1 februari 2016 het Webwinkel Keurmerk mogen ontvangen. Ons bedrijf is gecontroleerd op veiligheid, klantvriendelijkheid en alle algemene voorwaarden. Jassenland.nl is hier zonder problemen doorheen gekomen en mag zich – met trots- eigenaar noemen van het officiële Webwinkel Keurmerk.

Om het vijfjarig bestaan te vieren is onze webwinkel vernieuwd. De nieuwe website geeft een goed overzicht van de merken, nieuwste collecties en navigeert u eenvoudig door onze webwinkel. Samenvattend: Alles wat u van ons gewend bent, maar dan in een nieuw jasje! Tot slot willen we al onze klanten en relaties bedanken voor deze geweldige vijf jaar. Op naar de volgende vijf!

Team Jassenland.nl